Muzikale try-out

  Cultuur

Ook dit jaar wordt het Nieuwjaarsconcert van het Nijverdals Mannenkoor weer een succes. Inmiddels zijn alle beschikbare kaarten voor het concert op zaterdag 6 januari verkocht. Daarom is besloten om een try-out te houden op vrijdag 5 januari om 20.00 uur in het ZINiN Theater.

Nijverdal - De entree voor deze try-out bedraagt 5 euro. Het mannenkoor, het ensemble van het Nijverdals Mannenkoor en het 27-koppig projectkoor zullen een groot deel van het programma ten gehore brengen.

Hoofdthema is muziek uit de jaren zestig en zeventig. Nummers van onder andere de Carpenters, Beatles, Beach Boys en Paul McCartney zullen de muzikale revue passeren. Maar ook het overbekende 'Halleluja' van Cohen en 'Bridge over Trouble Water' van Paul Simon komen voorbij.

De drie koren worden begeleid door een ritmesectie en staan onder de muzikale leiding van Willem Jan van Asselt.

Wie belangstelling heeft om de try-out bij te wonen, kan contact opnemen met Henk Hekman, tel. 0548-616825, mobiel: 06-12320681, e-mail: henk.hekman@home.nl.

Aanmelding is mogelijk tot en met 4 januari 20.00 uur.

Het Nijverdals Mannenkoor is al meer dan 50 jaar toonaangevend in Nijverdal en omstreken. Het huidige repertoire is heel divers. Zie ook: www.nijverdalsmannenkoor.nl.

Meer berichten