Logo twentsvolksblad.nl


Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch!
Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch!

ZINema draait de hele zomer lang door

  Cultuur

ZINema Nijverdal draait ook deze zomer weer door! De hele zomer lang zijn de nieuwste topfilms in ZINema te zien.

NIJVERDAL - De hele zomer lang staan de deuren van ZINema open. Onderstaande topfilms zijn vanaf 22 juli elke dag in ZINema te zien.

Baywatch

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Cars 3 (NL)

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen.

Sage Femme

Béatrice, een glansrol van filmdiva Catherine Deneuve, leeft er ondanks haar leeftijd nog lustig op los. Claire is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Naast de onzekerheid over haar werk wordt haar leven nog meer overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice, de voormalige maîtresse van Claire's overleden vader.

Wonder Woman

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

Verschrikkelijke Ikke 3 (NL)

Verschrikkelijke Ikke 3 staat weer bol van de nieuwe avonturen. Gru, Lucy, hun lieftallige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn er weer helemaal klaar voor. Gru ontmoet zijn tweelingbroer Dru en dat levert veel spektakel op. Het team moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje uit de jaren '80. Evill Bratt is woedend op de wereld en dat is al zo sinds hij een puber was en zijn show Evel Bratt gecanceld werd. Hij heeft daarom maar één doel voor ogen: de wereld veroveren!

Kaarten reserveren kan via tel. 0548-624489 of via www.zinin.com. Hierop is ook de actuele filmagenda te vinden.

reageer als eerste
Meer berichten