Logo twentsvolksblad.nl


Net als tijdens vorige edities kunnen jongeren met De Welle weer een dagje naar Walibi.
Net als tijdens vorige edities kunnen jongeren met De Welle weer een dagje naar Walibi.

Jongerenactiviteiten De Welle

  Cultuur

NIJVERDAL - Ook dit jaar organiseert het jongerenwerk van Stichting De Welle weer leuke activiteiten in de zomervakantie. De activiteiten zijn voor jongeren vanaf groep 8, die wonen in de gemeente Hellendoorn. De zomeractiviteiten vinden plaats in de week van 23 juli tot en met 30 juli en in de week van 27 augustus tot en met 3 september.

Zondag 23 juli worden de zomeractiviteiten afgetrapt met een dropping, hiervoor moet je om 22.00 uur aanwezig zijn bij het jongerencentrum.

Donderdag 27 juli kunnen jongeren mee naar het EK Vrouwenvoetbal in Deventer, Schotland tegen Spanje. Let op, hier zijn maar beperkte plekken voor beschikbaar!

Zondag 30 juli wordt het vanaf 14.00 uur Ultimate Chaos bij het jongerencentrum.

Dinsdag 29 augustus gaan we de lucht in bij Bounz in Almelo. Hiervoor geldt een eigen bijdrage van 5 euro.

Donderdag 31 augustus is het tijd om hard te gaan in Walibi! Hiervoor is de eigen bijdrage 10 euro.

Tot slot sluiten we op zondag 3 september de zomeractiviteiten af met een barbecue en een outdoor bioscoop. Dit vindt plaats bij het jongerencentrum en kost 3,50 euro.

Via het jongerenwerk is een strippenkaart te koop voor 15 euro, waardoor er toegang is tot alle zomeractiviteiten. Dit is een voordeel van 3,50 euro vergeleken met het los betalen van alle activiteiten apart.

Jongeren kunnen zich aanmelden voor activiteiten bij het jongerenwerk, tel. 06-81791622, via een DM op @jwdewelle (Instagram) of bericht op @jcplace2be (Facebook).

reageer als eerste
Meer berichten