Logo twentsvolksblad.nl


Budde Beach 2.0: een nieuw en strakker jasje, maar de gezelligheid blijft.
Budde Beach 2.0: een nieuw en strakker jasje, maar de gezelligheid blijft.

Budde Beach met nieuwe eigenaar in strakker jasje

  Cultuur

Horecagelegenheid De Budde in Nijverdal is ook deze zomer weer omgetoverd tot een gezellige Beach Club, maar dan in een nieuw jasje. Tot en met zondag 27 augustus kunnen jong en oud hier genieten van hapjes, drankjes, muziek, sportieve activiteiten en gezelligheid.

NIJVERDAL - De Budde in Nijverdal werd begin dit jaar overgenomen door het stel Edzard Poppema en Annelot van Buren. Zij staken De Budde in een nieuw, fris jasje door onder andere een nieuwe uitstraling en een nieuwe kaart, gericht op de Amerikaanse keuken. "Wij bieden een diversiteit aan bijzondere gerechten. Al onze gerechten zijn zorgvuldig samengesteld met een speciale liefde voor streekproducten die kwaliteit hoog in het vaandel dragen", vertelt Poppema. Voor vegetariërs heeft zijn restaurant ook genoeg keuze.


Budde Beach 2.0

Bij de overname gaf Edzard Poppema al aan dat succesvolle concepten als Budde Beach gewoon zouden blijven bestaan. Maar Annelot en hij hebben het populaire evenement wel aangepast naar eigen stijl. Poppema: "We laten het evenement grotendeels zoals het al jaren is. Op de zaterdagen zullen een aantal bandjes spelen, op zondagen wordt beachvolleybal georganiseerd en het hele evenement draait om gezelligheid voor jong en oud. Toch hebben we het qua aankleding wel aangepast naar onze stijl. We hebben gekozen voor een iets strakkere uitstraling, met olievaten, bamboe, sfeerverlichting en meer. Dit geeft het geheel een beachclubachtig sfeertje. Ook zijn er dit jaar zijn houten vlonders aangelegd, zodat gasten niet per se door het zand hoeven te gaan."

Programma

De weekenden staan volgepland met gezelligheid. Bands en dj's zullen zorgen voor muzikaal vermaak. Daarnaast kunnen gasten ook hapjes en drankjes van de reguliere kaart bestellen.

Dit staat er in juli op het programma:

• Zaterdag 15 juli: Big O & The Bottoms

• Zondag 16 juli: beachvolleybal

• Zaterdag 22 juli: allround band

• Zondag 23 juli: Lazy Sunday met beachvolleybal

• Vrijdag 28 juli: DJ Lars

• Zaterdag 29 juli: bluesband

reageer als eerste
Meer berichten