Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn!
Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! (Foto: )
HellendoornDoet!

Diverse vacatures vrijwilligerswerk

Graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn!

Computerhulp, vac. nr. 45884. Men is op zoek naar iemand die binnen de dagbesteding met deelnemers computervaardigheden wil onderhouden of aanleren. De doelgroep is mensen met niet aangeboren hersenletsel die na bijvoorbeeld een herseninfarct het leven weer oppakken met de daarbij gewenste vaardigheden.

Vrijwilligers voor de palliatieve zorg, vac. nr. 45899. Hospice Noetsele, onderdeel van ZorgAccent, is per direct op zoek naar vrijwilligers die het team kunnen versterken. Vrijwilligers worden actief betrokken bij de verzorging, begeleiding en ondersteuning van mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Het Hospice zoekt mensen met levenservaring, invoelend vermogen, die er willen zijn voor de cliënten in de laatste levensfase en voor hun naasten. Een verpleegkundige achtergrond is niet noodzakelijk. Je werkt samen met gemotiveerde enthousiaste vrijwilligers in een huiselijke omgeving. Je wordt ingewerkt, krijgt scholing en training om goede zorg te kunnen geven. Minimaal één dagdeel per week en één keer per vier weekenden.

Audit vrijwilliger evenementen, vac. nr. 45901. Als audit vrijwilliger bezoek je samen met een andere audit vrijwilliger de EHBO post en de evenementenhulpverleners op kleine en grote evenementen in Overijssel, waar het Rode Kruis de hulpverlening verzorgt. Je doet een kwaliteitscheck van de aanwezige Rode Kruis middelen en materialen en stelt de hulpverleners enkele vragen, met als doel het in kaart brengen wat goed gaat en wat eventueel verbeterd kan worden. Men is op zoek naar enthousiaste personen, die het leuk vinden evenementen te bezoeken. Je bent integer en benadert de hulpverleners op positieve wijze. Ook heb je goede communicatieve vaardigheden en kun je je goed uiten in de Nederlandse taal. Je bent minimaal 18 jaar en beschikt minimaal over een MBO-niveau. Het is een pre als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.

Meer informatie: 0548-638829.

www.hellendoorndoet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden