Foto:

Concert André Rieu te zien in ZINema Nijverdal

Nijverdal - André Rieu, ‘De Koning van de Wals’ is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld. De concerten van Rieu zijn een belevenis en altijd spectaculair. Zijn jaarlijkse legendarische concerten in Maastricht genieten wereldwijde bekendheid en worden bezocht door duizenden loyale fans van over de hele wereld.

Rieu heeft de spectaculairste optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd van de afgelopen 15 jaar en brengt daarmee de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht regelrecht binnen bij ZINema Nijverdal.

De voorstellingen zijn te zien op zaterdag 22 augustus om 20.00 uur en op zondag 23 augustus om 16.00 uur.

Geen zomer is compleet zonder de walsen van Andre´ Rieu en het ongeëvenaarde Johann Strauss Orkest. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben.

Gastheer André van Duin interviewt André Rieu

Gastheer Andre´ van Duin heeft een persoonlijk gesprek met Andre´ Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Ze praten over hoe het leven van de maestro is veranderd tijdens de pandemie, en wat dit voor de toekomst betekent. Hoe gaat het met hem als musicus in quarantaine? Maar ook als vader en grootvader? Dit is een unieke mogelijkheid om Andre´ Rieu van dichtbij te leren kennen.

Kaarten reserveren

Geniet samen met je dierbaren van Andre´ Rieu, het Johann Strauss Orkest, de fantastische sopranos en The Platin Tenors tijdens het meest betoverende concert van deze zomer. Kaarten voor deze unieke film/documentaire zijn te reserveren via zinin.com of telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489.

Meer berichten