SVVN volop in beweging


Bij de senioren is nieuwbakken hoofdtrainer René de Visscher al gestart.
Bij de senioren is nieuwbakken hoofdtrainer René de Visscher al gestart. (Foto: )
Sport

SVVN volop in beweging

Nijverdal - Gedurende de inactieve coronaperiode heeft SVVN zeker niet stilgezeten. Tal van online activiteiten werden opgetuigd en sinds de overheidsmaatregelen het toelieten, zijn ook de voetbalactiviteiten weer opgestart.

Om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen, is daarnaast volop gewerkt om de teams weer van de nodige oefenstof te voorzien.

Men kan dan ook met trots melden dat vele bekende en ook een enkele onbekende trainer in het nieuwe seizoen op het veld te bewonderen is.

Bij de senioren is nieuwbakken hoofdtrainer René de Visscher al gestart.

En ook bij de jeugd zijn er vele bekende gezichten te zien. Het duo Johnny Raamsman en oud-eerste-elftalspeler Jasper Schutten geven beiden leiding aan de jeugd binnen SVVN. “Door het slim te organiseren krijgen de jeugdteams uit dezelfde leeftijdscategorie op dezelfde wijze training van dezelfde trainers. Hierbij maken wij ook gebruik van de VTON-trainingsmethodiek zodat de opbouw en de inhoud van de trainingen voor alle teams gelijk loopt."

Gedurende de jeugdopleiding zullen er op diverse momenten extra techniektrainingen en loop-/ coördinatietrainingen worden gegeven. ”Voor vertier buiten is er op het sportpark een heel mooi voetbalcourt aangelegd en ook binnen in het clubgebouw zijn er nieuwe speeltoestellen geplaatst."

S.V.V.N. houdt een aantal jaren met succes het mini-schoolvoetbal. Een dag vol sport en spel waar zo'n zeshonderdvijftig kinderen van basisschoolgroepen 3 tot en met 6 aan meedoen. Maatschappelijk gezien loopt de club hiermee voorop om een kind van jongs af aan kennis te laten maken met het gezonde van het bewegen in combinatie met sport- en spelplezier.

Ook de TOV (Trots op Volharding) activiteitencommissie houdt gedurende het hele voetbalseizoen verschillende evenementen voor jong en oud. Kijk naar de mogelijkheden, ruik het natuurgras (nog altijd beste ondergrond om meest complete voetballer(ster) te worden) en proef sfeer en beleving bij voetbalvereniging S.V.V.N.

Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan via info@svvn.nl en probeer het 2 maanden gratis. Overigens betaalt de jongste jeugd tot JO-8 helemaal geen contributie.

Meer berichten