Wat bezielt je met Rob Harmeling


Foto: Reike Podt

Wat bezielt je met Rob Harmeling

Nijverdal - HOi TV zendt vrijdag 17 juli een speciale aflevering uit van het programma Wat bezielt je. Te gast is Rob Harmeling voormalig profwielrenner.

In het zomerseizoen vaak te zien op de nationale tv in het programma de Avondetappe, tijdens de Tour de France die van 29 augustus tot en met 20 september wordt gehouden.

De oud-wielrenner vergelijkt het leven met een etappe in een wielerkoers, waar meer verloren wordt dan gewonnen, waar je de ene dag de held bent, en de andere dag een nobody, waar je vriend een vijand kan worden.

Harmeling is er trots op dat hij na zijn wielercarrière verder is ontwikkeld. Zijn ervaringen komen hem goed van pas in de clinics en workshops die hij geeft. Eveneens is hij een gewild spreker.

In de uitzending legt hij uit wat het verschil is tussen je doel en je bedoeling. Over eigenaarschap van je bedrijf, maar vooral van je eigen leven.

Ook vertelt hij over zijn bemoeienis met bewegen voor gehandicapten, met name mensen met een dwarslaesie. “Bewegen is geluk”, aldus Harmeling.

HOi biedt deze bijzondere aflevering van Wat bezielt je aan, uitgezonden op vrijdagavond 17 juli om 19.30 uur en gepresenteerd door Wil de Bruine. De uitzending wordt het hele weekend herhaald op de halve even uren en is te zien op de livestream van www.hoimedia.com en uitzending gemist.

Meer berichten