Foto:

Pannenkoeken eten in de Cirkel

Nijverdal - Het was een activiteit waar veel animo voor was: het maandelijkse pannenkoeken eten in de Cirkel. Deze smakelijke bezigheid gaat weer beginnen en de frequentie wordt uitgebreid.

Elke dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur kunnen maximaal twaalf personen in de Cirkel terecht. Er wordt een coronaprotocol gehandhaafd. Men kan maximaal eenmaal per maand aanschuiven, zodat alle belangstellenden maandelijks aan de beurt komen. Men kan een strippenkaart à €16 aanschaffen. Hierop staat een tegoed voor viermaal pannenkoeken eten.

Coronaprotocol

Uiteraard is het nog steeds belangrijk om richtlijnen aan te houden. Als men koorts of verkoudheidsklachten heeft, blijft men thuis. Bij binnenkomst worden de handen gedesinfecteerd, de jas wordt mee genomen naar de stoel. De stoelen staan op 1,5 meter afstand van elkaar. Er kan niet contant betaald worden. Mensen gaan voorafgaand aan de activiteit thuis naar het toilet.

Aanmelden
Opgeven kan vanaf 10 juli aanstaande bij Stichting De Welle via het telefoon 0548-638810. De Welle is elke ochtend van 9.00 tot 12.30 uur te bereiken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden