Frans Krukkert 70 jaar lid van v.v. Hellendoorn


Foto:

Frans Krukkert 70 jaar lid van v.v. Hellendoorn

Hellendoorn - Frans Krukkert is maar liefst 70 jaar lid van v.v. Hellendoorn. Op 1 juli 1950 werd Frans lid van het voormalige S.V. SOS.

Frans is jarenlang zeer actief geweest binnen onze vereniging en heeft werkelijk bijna alles gedaan. Na de jeugdopleiding te hebben doorlopen speelde Frans jarenlang in het eerste elftal van S.V. SOS. Ook na zijn actieve carrière bleef Frans enorm betrokken bij de vereniging en was bijna iedere dag te vinden in het clubhuis. Hij verzorgde bij de kantine het onderhoud en de schoonmaak. Elke weekend zag de kantine er weer spic en span uit.

Daarnaast is Frans negen jaar bestuurslid geweest (1975 tot 1984) en heeft hij zich jarenlang ingezet als wedstrijdsecretaris en scheidsrechter binnen de vereniging. In 1984 is Frans benoemd tot lid van verdienste en in 2009 is Frans uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.

Ook na de fusie was Frans regelmatig te vinden op het sportpark en bezocht hij regelmatig de wedstrijden van ons eerste elftal. Daarnaast was Frans aanwezig als leveranciers kwamen lossen en de biertanks bij kwamen vullen.

Na een kort verblijf op Krönnenzommer, waar Frans is hersteld van het Covid-19 virus is hij inmiddels weer terug op zijn eigen kamer op Woonzorgcentrum De Blenke. Frans is met zijn dochters op bezoek geweest op het sportpark van v.v. Hellendoorn waar hem door het bestuur een boeket bloemen en een attentie is overhandigd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering zal er officieel aandacht worden geschonken aan het prachtige 70-jarig jubileum van Frans Krukkert bij v.v. Hellendoorn.

Meer berichten