Foto: RAYMOND VAN OLPHEN

Stones Sessions in Openluchttheater Nijverdal

Nijverdal - Ze stonden al een tijd op de wensenlijst van het Openluchttheater Nijverdal: de Stones Sessions. Het is ZINiN gelukt om deze Rolling Stones tribute band op zaterdag 11 juli met hun show ‘Pleased To Meet You’ naar het Openluchttheater Nijverdal te halen.

Vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen per show en de wens om zoveel mogelijk bezoekers te laten genieten van de muziek van The Rolling Stones geven de Stones Sessions deze avond twee shows: om 19.00 uur en om 21.00 uur.

De show van 21.00 uur is inmiddels al uitverkocht. Voor de show van 19.00 uur zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het advies luidt dan ook om tijdig kaarten te reserveren.

Grote hits en mooie anekdotes

Stones Sessions: zes jonge ras muzikanten met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke liefde: The Rolling Stones.

De levenslust, energie en passie voor het oeuvre van The Stones spat van deze rockers af. Met de grote megahits, intieme tranentrekkers en toonaangevende anekdotes uit de rijke historie van de grootste band aller tijden is een avond Stones Sessions een echte must-see voor elke Stones liefhebber.

Nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar

De show van 21.00 uur is inmiddels uitverkocht, maar voor de show van 19.00 uur zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten zijn online te reserveren via www.zinin.com of via de reserveerlijn (0548) 624489.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden