Ant. v Paduakerk.
Ant. v Paduakerk. (Foto: redactie parochieblad)

Vieringen in de Sint Antonius van Paduakerk

Nijverdal - Eindelijk kan er weer ‘samen gevierd’ worden in de Antonius van Padua kerk. Vanaf 4 juli is er elke week een viering op zaterdag om 19.00 uur of zondag om 09.00 of 10.30 uur.

Hiervoor moet men zich aanmelden op de pastorie, dat kan voor het komende weekend op maandag- dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur telefonisch nr. 61 23 79. Elke week moet men zich apart aanmelden voor de dienst in het volgende weekend, dus niet een maand vooruit. De Mariakapel is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Bij aanmelding worden vragen gesteld over gezondheid, bij klachten moet men thuis blijven. Naam, adres en telefoon nummer worden genoteerd en vastgelegd. Er liggen aanmeldingsbrieven in het portaal van de kerk, deze kan men invullen en in de brievenbus van de pastorie deponeren. Deze registratie is van belang om snel te kunnen handelen wanneer er toch iemand besmet is geraakt.

Bij binnenkomst in de kerk worden de aanmeldingen gecheckt. Handen ontsmetten en is er begeleiding naar een gemerkte plaats in de kerk door vrijwilligers. Gezinnen mogen bij elkaar zitten en éénlingen zitten apart met 1,5 meter tussenruimte. De route voor de H. Communie wordt afgekondigd door de voorganger. Na de dienst is er collecte bij de zij-uitgang. We hopen velen van u weer te kunnen verwelkomen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden