HellendoornDoet!

Vrijwilligersvacatures

Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan ruim honderdvijftig uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn.

Een willekeurige greep uit de vacaturebank:

Bezorgers voor de warme maaltijd (vacature 45894)

Binnen de gemeente Hellendoorn rekenen veel mensen dagelijks op een warme maaltijd van De Welle.

Dankzij deze service aan huis worden zij voorzien van een gezonde dis.

In de coronatijd is de vraag naar deze maaltijden flink toegenomen. Extra bezorgers zijn van harte welkom om een route te rijden met eigen auto.

Computerhulp Interakt Contour (vacature 45884)

Men is op zoek naar iemand die binnen de dagbesteding met deelnemers computervaardigheden wil onderhouden of aanleren.

De doelgroep is mensen met niet-aangeboren hersenletsel die na bijvoorbeeld een herseninfarct het leven weer oppakken met de daarbij gewenste vaardigheden.

Voorkeur voor woensdagochtend, 3 uur per week. Men vraagt algemene computerkennis, Microsoft (mail en social media). Men vraagt iemand met geduld.

Gastvrouw/gastheer Huiskamer (vacature 45702)

De Huiskamer’ in Nijverdal is een centraal punt waar iedereen samenkomt. Een inloophuis voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn.

Een soort huiskamer, waar iedereen zich welkom en thuis kan voelen. Hier kunnen mensen even langskomen voor een kopje koffie of thee, om de krant te lezen, een spelletje te spelen, maar kan men ook terecht voor een goed gesprek.

Er is een spreekkamer om onder vier ogen met een vrijwilliger te kunnen praten en een folderwand met allerlei informatie.

Deze organisatie zoekt een gastvrouw/gastheer die de bezoekers met een glimlach ontvangt en ze voorziet van een kopje koffie, thee en ze een luisterend oor biedt.

Spreekt één van deze vacatures aan?

Kijk dan op www.hellendoorndoet.nl bij het betreffende vacaturenummer voor meer informatie.

Of kijk bij de andere vacatures voor vrijwilligerswerk. Misschien ziet er één bij die nog beter aansluit bij wat jij als vrijwilliger zou kunnen doen en waar jij blij van wordt.

Over HellendoornDoet!

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature plaatsen. Er staan op dit moment ruim honderdvijftig vacatures op www.hellendoorndoet.nl.

Hier kan gericht gezocht worden naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw belangstelling en vaardigheden.

Kom je er niet uit? De vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag verder.

In verband met het coronavirus is HellendoornDoet! momenteel alleen per mail te bereiken, hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl.

Via de site www.hellendoorndoet.nl kan er zoals gebruikelijk gereageerd worden op vrijwilligersvacatures.

hellendoorndoet.nl

Meer berichten