Foto:

Sunny Side art shop opent in Nijverdal

Nijverdal - Liefde voor mensen, liefde voor muziek en liefde voor kunst. Op deze bouwstenen is het ondernemerschap van Maartje de Vries en Erik Neimeijer gebouwd.

Erik (gitarist Bökkers) is een aantal jaar geleden begonnen met schilderen. Zijn kleurrijke doeken brachten de twee niet alleen naar tal van bijzondere plekken in Nederland maar ook naar Bonaire, Griekenland en Miami.

Maartje zocht in mei een plek om haar werk als psycholoog coronaproof uit te kunnen voeren. De zoektocht naar kantoorruimte leverde een verrassend resultaat op: Een shop die op werkdagen dient als werkruimte en op donderdagavond en zaterdag zijn deuren open heeft onder de naam Sunny Side art shop. Een winkel die zijn positieve naam eer aandoet; de kleurrijke shop levert nu al veel bekijks en positieve reacties op. Je raakt er niet snel uitgekeken:

Naast Erik’s werk is er fotografie te vinden van Patricia Steur, artistieke sieraden van Carolien Koetsier en binnenkort een product dat tot stand gekomen is in samenwerken met de Nijverdalse kunstenaar Gert Jan Aaltink.

Sunny Side Art Shop opent haar deuren op zaterdag 20 juni aan de Groen van Prinstererstraat 19 in Nijverdal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden