Foto: HJ Broens

Hellendoorn Open Air 2020 gaat online door

Hellendoorn - Hellendoorn staat in de omgeving bekend als een van de gezelligste dorpen van het oosten. Een bruisend dorp waar in de zomer veel feestjes en festivals op de planning staan, zo ook Hellendoorn Open Air. 

Maar net als alle andere feesten is ook de organisatie van Hellendoorn Open Air door de maatregelen rondom het coronavirus genoodzaakt het dit jaar anders aan te pakken. “De Bingo en Pubquiz kunnen gewoon doorgaan! Alleen mogen de bezoekers dit jaar niet naar ons feestje komen, dus brengen wij het feestje naar de bezoekers!”

Hellendoorn Open Air (10/11 juli) gaat voor een uniek feestje met de ‘De Grote Hellendoorn Open Air Online Bingo TV Show!’ en een online versie van de welbekende Hellendoorn Open Air Pubquiz. 

De Bingo vindt plaats op vrijdag 10 juli en meespelen doe je online, via YouTube en de website. Bezoekers kunnen op de website een bingoboekje kopen die goed is voor acht rondes bingo, waarbij men elke ronde spelen voor de bovenste rij, onderste rij en volle kaart. 

De vaste Haagse bingojuffrouw Marian Zuiderwijk, bekend van RTL4, en huis-DJ Pascal. presenteren de bingo samen met twee verslaggevers in het dorp. 

Wanneer er een bingo is gevallen, app je meteen de studio. In de uitzending wordt er op dat moment contact gelegd met een van de twee verslaggevers in het dorp die vervolgens live in de uitzending met een camerateam de bingoprijs thuis komt langsbrengen! Van opblaasbare jacuzzi’s tot huiskamerconcerten, nog dezelfde avond bij je thuis afgeleverd en iedereen kan meegenieten! Een echt tv-spektakel dus!

De bingokaarten zijn verkrijgbaar via www.hellendoornopenair.nl 

Op zaterdag 11 juli barst de strijd los om de grote Hellendoorn Open Air Pubquiz bokaal met €250 cash en €250 aan munten die je volgend jaar gewoon weer kan besteden in park ‘De Geuren’. Dit jaar dus een iets andere vorm dan dat jullie gewend zijn maar zeker net zo leuk! 

De quiz wordt door de vaste quizmaster Chris Piguillet gepresenteerd. De coronamaatregelen hebben hem de kans geboden om de quiz nog leuker, uitgebreider en uitdagender te maken. Verwacht dus geen ‘Google-op-zoek’ feestje. Tijdens de quiz zal de verslaggever in het dorp polshoogte nemen om te kijken hoe gezellig de teams het thuis hebben gemaakt. Laat dus vooral weten hoe gezellig het bij jullie is en wie weet belt men bij jullie aan tijdens de quiz. 

Omdat er tijdens deze online editie geen gebrek aan ruimte is, wordt de inschrijving van de quiz weer heropend. Iedereen in de gemeente Hellendoorn kan zich met zes personen opgeven als normaal team of als VIP-team. Wanneer je je inschrijft als VIP-team wordt er op zaterdagmiddag een drankenpakket bij de teamcaptain afgeleverd. Speciaal samengesteld voor jouw team. 

Verdere informatie over de quiz en bingo kun je vinden op www.hellendoornopenair.nl.     

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden