Foto:

Wat bezielt je met Jacomijn Heupink

Nijverdal - Je zou haar de Floortje Dessing van Hellendoorn kunnen noemen. Naast haar werk bij de politie in Almelo reisde ze de afgelopen jaren de hele wereld over. In haar eentje vaak.

De 45-jarige Jacomijn Heupink is niet gauw zenuwachtig. “Dat je dat durft”, hoort ze vaak. “Mensen zijn veel te bang, laten zich veel te veel leiden door angst,” aldus Heupink. Ze staat haar “mannetje” en weet wat ze wil.

Ze heeft duidelijke doelen voor ogen en een brede interesse. Op dit moment is ze druk in de weer met het zoeken van een een Tiny House. Zowel in de landelijke als in de regionale pers heeft ze de aandacht weten te trekken met haar avontuurlijke houding gekoppeld aan belangstelling voor Oosterse godsdiensten. Ze was te gast in het programma van Annemiek Schrijver. Maar ook op de social media is ze actief. Facebook, Twitter en Instagram. Op haar website Safe and Healthy Travel zijn blogs te lezen over haar reizen en de meest uiteenlopende ervaringen, zoals Plassen en poepen in de frisse buitenlucht.

Nu reizen naar het buitenland niet mogelijk is, trekt ze erop uit in eigen land.

In Wat bezielt je gaat zij in gesprek met Wil de Bruine over haar werk, haar passie, haar leven.

De uitzending wordt uitgezonden op HOitv op vrijdag 19 juni om 19.30 uur. Zoals gebruikelijk herhaald op de halve even uren gedurende het hele weekend.

Online te volgen op de livestream HOimedia.com, waar de uitzending ook te zien is op Uitzending gemist. HOitv is te vinden op Ziggo kanaal 42 en kabel KPNTelfort. 1325

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden