Inloopochtend juni van Trefpunt Minima gaat niet door

Nijverdal - In verband met de richtlijnen van de regering met betrekking tot het coronavirus gaat de inloopochtend van Trefpunt Minima van juni ook niet door.

Men is zich ervan bewust dat het voor gasten geen gemakkelijke tijd is en dat het ook nog even zal duren. Daarom wil men iedereen vanaf deze plek heel veel sterkte wensen en dat men naar elkaar omkijkt in deze periode.

Het Netwerk Sociale Zekerheid/ Cliëntenplatform zou heel graag willen weten hoe medeburgers denken over de aangescherpte beleidsregels bijzondere bijstand per 1 april 2020. Vaak worden dit soort onderwerpen besproken op een van de inloopochtenden, maar dat is tot nu toe niet mogelijk geweest in verband met het niet doorgaan van deze ochtenden.

Daarom dit verzoek van Het Netwerk Sociale Zekerheid/ Cliëntenplatform: alle mensen die wel eens bijzondere bijstand hebben aangevraagd en diegenen die (voor zover bij de gemeente bekend) daarvoor in aanmerking zouden kunnen komen, hebben eind maart een brief gehad over de aangescherpte beleidsregels bijzondere bijstand vanaf 1 april. Graag zou het Cliëntenplatform weten hoe hier op gereageerd is en of mensen ‘zorg gaan mijden’. Onder meer tandartskosten en sommige andere bijzondere ziektekosten worden niet meer vergoed.

Reacties dan naar: clientenplatform@stichtingdewelle.nl of bellen 06-10 63 38 46.

Meer berichten