Foto:

Huiskamer van Nijverdal gaat 8 juni weer open

Nijverdal - De Huiskamer van Nijverdal opent 8 juni eindelijk weer haar deuren. In eerste instantie zal in de maand juni de Huiskamer alleen van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 10:00 tot 12:00 uur. Men volgt hierbij de landelijke regels, er is ontsmettingsmiddel en er geldt 1-richtingsverkeer.

Voorzitter Mark Paalman: "We merkten dat er echt weer behoefte was om samen te komen. Zowel bij onze vrijwilligers als bij onze bezoekers. Het scheelt dat we een vrij grote ruimte hebben waar we in ieder geval 10 gasten kunnen ontvangen. Met anderhalve meter tussen de stoelen zal het even wennen zijn. Maar we hebben het ondertussen uitgeprobeerd en het is nog steeds gezellig".

Stichting De Huiskamer zet zich in voor gezelligheidsbevordering. Samen met de stichting Ikkanwelzijn en de Welle probeert men te zorgen dat er zo min mogelijk mensen in deze tijd er alleen voor komen te staan. Behoefte aan een boodschappendienst, vervoer of gewoon leuk contact? Dan kan men zich melden via: www.ikwz.nl. Er staat een team van vrijwilligers te popelen om u van dienst te zijn.

De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10:00 tot 12:00 uur in de ochtend. De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen (tien personen). Tijdens openingstijden is men bereikbaar op 0619686280 of men kan mailen met coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl

Steunen? Dat kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147430305
Voor meer algemene informatie kan men contact opnemen met Paalman: 06-41697339 / voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl

Meer berichten