Sport

Heropening toerseizoen: Molshooprit

Nijverdal - Stukje bij beetje versoepelen de maatregelen. De KNMV start het toerkampioenschap weer op en heeft duidelijke richtlijnen gemaakt aan de hand van het RIVM. Daardoor kan men het toerseizoen heropenen en de Molhooprit op zondag 14 juni door laten gaan.

Men heeft een route van ca. 210 km. Omdat men blij is dat men weer kan rijden en geen onnodige risico's wil nemen, zal men zich houden aan de richtlijnen van de KNMV en het RIVM. Het clubhuis blijft dicht en ter plekke inschrijven is niet mogelijk. Daarom stelt men deze route gratis beschikbaar.

De route is te downloaden op mcnh.nl en de site van de KNMV. de start is bij het clubhuis, al blijft deze dicht. Men schenkt dus ook geen koffie. Men vindt het fijn als men zelf de route aanpast om vanaf huis te vertrekken en deze keer het clubhuis over te slaan. Inschrijven voor het KNMV kampioenschap kan door in te schrijven op knmv.nl.

Er wordt gevraagd verder rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM, dus ga niet in grote groepen rijden en bewaar ook naast de motor de anderhalve meter afstand van elkaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden