Foto:

Trefpunt Daarlerveen gaat weer open

Daarlerveen - Ook bij ’t Trefpunt Daarlerveen 'gasterij, cafetaria en catering' sloeg de intelligente lockdown in als een bom. Het kloppend hart van Daarlerveen werd platgelegd door de begrijpelijke maatregelen die de regering moest nemen om de coronapandemie een halt toe te roepen.

Lang bij de pakken neerzitten was er niet bij. Al snel werden er nieuwe ideeën bedacht om in elk geval in contact te kunnen blijven met klantenbestand dat de afgelopen jaren was opgebouwd.

Onder het motto: 'als de klant niet naar ons kan komen, dan komen wij met plezier naar de klant toe.'

De bedrijfsbus werd opgebouwd tot ijscowagen en op vooraf aangekondigde dagen, route en tijd werd door de omgeving van Daarlerveen gereden om de mensen te bedienen van ijsjes. Uiteraard met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

Op de facebookpagina van het Trefpunt kon men precies volgen wanneer wat in de aanbieding was bij het 't Treftpunt. Zo werden in de afgelopen tijd kilo’s spareribs, pizza’s en bijbehorende etenswaren verkocht vanuit het coronaproofetablissement aan het kanaal bij de brug.

De routing van binnenkomst tot uiteindelijk met de gewenste bestelling weer naar buiten zat snel tussen de oren van de klanten. Dit alles met de opgelegde maatregelen vanuit de regering en het RIVM.

Weer open

Vanaf 1 juni mogen horeca bedrijven onder strikte voorwaarden weer open. De medewerkers van ’t Trefpunt staan weer te popelen om aan het werk te gaan. Het is niet alleen de verkoop maar zeker het gemis van de klanten en de gezelligheid die zij meenemen. Met elkaar de schouders eronder zetten naar het nieuwe normaal is ons credo!

Verbouwing

Tijdens de intelligente lockdown heeft ’t Trefpunt een grote stap gezet voor een nieuw impuls binnen de bedrijfsvoering. Zo is de kiosk verbouwd tot ijssalon met 10 soorten schepijs, milkshakes, softijs, verpakt ijs en een compleet nieuwe Slush Puppy-machine.

Verder is in het assortiment opgenomen vier soorten versgebak.

Bij mooi weer is het ’t Trefpunt ook op zondag open.

't Trefpunt ligt centraal in Daarlerveen langs prachtige fietsroutes en is ook voorzien van aanlegsteigers voor de pleziervaart. Echter vanwege de coronamaatregelen kan de pleziervaart nog geen gebruik maken van de douches.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden