Foto:
Sport

Ramon Zomer houdt 'Intersport Ramon Zomer Quarantaine' hardloopevent

NIJVERDALOp zondag 26 april houdt de eigenaar van Intersport Ramon Zomer het ‘Intersport Ramon Zomer Quarantaine’ hardloopevent. Het evenement vindt, in tegenstelling tot reguliere sportevents, individueel plaats. 

Deelnemers nemen deel aan een 5, 10 of 21,1 kilometerloop en bepalen zelf de route waar zij het gewenste aantal kilometers volbrengen. Vooropstaat dat de corona-maatregelen in acht worden genomen. 

“Mijn missie is om individueel toch het saamhorigheidsgevoel te waarborgen met dit sportevenement. Zeker in een tijd als nu waar het verlangen naar het sociale alsmaar groter wordt aangezien evenementen en wedstrijden zijn afgelast. Om dat verlangen enigszins te compenseren, bedacht ik – al hardlopend – het ‘Intersport Ramon Zomer Quarantaine’ hardloopevent dat op zondag 26 april plaatsvindt. Nét even anders, maar minstens zo leuk.”, vertelt initiatiefnemer Ramon.

Het evenement is bedoeld voor iedereen; fanatiek hardloper of beginner. Het doel is om op een verantwoorde manier, dus quarantaine-proof, in beweging te komen. Ramon roept deelnemers dan ook op zich strikt aan de corona-maatregelen te houden zoals de 1,5 meter afstand en de loop uit te voeren met niet meer dan twee personen.

Men kan zich gratis aanmelden door te mailen naar ramonzomer@intersport.nl (o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en het aantal kilometers). De loop dient op 26 april te worden geregistreerd in de club ‘Intersport Ramon Zomer Running Club’ in de Strava-app. Na afloop ontvangen deelnemers een medaille (thuisbezorgd of af te halen in de winkel), een kortingsbon en men maakt kans op prijzen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden