Voor een meisje van 5 jaar is Mee op zoek naar ondersteuning op school in Nijverdal. (De foto is ter illustratie)
Voor een meisje van 5 jaar is Mee op zoek naar ondersteuning op school in Nijverdal. (De foto is ter illustratie) (Foto: )
HellendoornDoet!

Meedoen in het basisonderwijs

Nijverdal - MEE is een organisatie die cliëntondersteuning biedt aan kwetsbare burgers binnen de gemeente Hellendoorn. Voor een meisje van 5 jaar is Mee op zoek naar ondersteuning op school in Nijverdal.


De organisatie is bezig met de inzet van professionele ondersteuning in de klas, echter kampt men hier met wachttijden. Om deze tijd (vanaf het moment dat school weer open gaat tot aan het moment dat de professionele ondersteuning gaat starten) te overbruggen, is een vrijwilliger die extra handen kan bieden zeer welkom. En wie weet kan er zelfs een combinatie gemaakt worden: de ene dag een paar uur professionele ondersteuning, de andere dag een paar extra handen voor dit meisje in de klas. Aantal uren gaan in overleg. Deze vacature is te vinden op op het vacaturenummer 45882.

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature plaatsen. Er staan op dit moment ruim 150 vacatures op . Hier kan gericht gezocht worden naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw belangstelling en vaardigheden.

Kom je er niet uit? De vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag verder. I

n verband met het coronavirus is HellendoornDoet! momenteel alleen per e-mail te bereiken, .

Via de site kan er zoals gebruikelijk gereageerd worden op vrijwilligersvacatures.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden