Foto:

Angela Veltmaat start met 1:1 Diet praktijk in Nijverdal

NIJVERDAL - Zelfstandig onderneemster Angela Veltmaat heeft onlangs de deuren geopend van Studio In Shape, haar 1:1 Diet praktijk aan de Kuperserf 4-09 in de Kruidenwijk in Nijverdal. Deze praktijk is erop gericht om te coachen in voeding en gewicht. 

In verband met het coronavirus zullen de intakegesprekken en consulten online plaatsvinden, via videobellen of telefonisch.

Na zelf het jojo-effect zat te zijn en vele kilo’s te zwaar, was de maat letterlijk en figuurlijk vol voor Angela. 

Na veel vermoeidheid en gezondheidsklachten besloot ze zelf jaren geleden af te gaan vallen onder begeleiding van een coach. Dit was een succes! 

Een gezonde levensstijl, vier kledingmaten minder en andere inzichten in levensstijl ten opzichte van voeding. 

De coachingtechnieken, gezonde voeding en lifestyle spraken haar enorm aan. 

Zo erg zelfs, dat ze besloot zelf ook consulente te worden bij de The 1:1 Diet.“Ik haal veel voldoening uit het feit iets te kunnen betekenen voor iemand anders. Daar word ik blij van,” aldus Angela. 

Na haar gedegen opleiding bij The 1:1 Diet, startte zij als ervaringsdeskundige de wekelijkse een-op-een begeleiding van cliënten die willen afvallen door middel van het Stappenplan. “Stap voor stap voegen we naast de maaltijdvervangers productgroepen van de schijf van vijf toe en worden de hoeveelheden wat groter. In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je krijgt hierdoor uiteindelijk gewichtsbeheersing en weer een gezond BMI.” 

De begeleiding (die gratis is) is de kracht van het dieet, legt Angela uit. “Er is bewezen dat afvallen onder begeleiding veel succes heeft.”

De zomerkleding hangt alweer bijna in de rekken en wie wil er nou in de zomer niet in een maatje minder passen? 

In de maand april zijn de intakegesprekken bij  Studio in Shape ook gratis voor nieuwe cliënten. In verband met het coronavirus worden alle intakes en consulten online aangeboden en de producten en informatie die je nodig hebt bij je thuis bezorgd.

Meer weten? Bel of mail naar Angela. Of boek direct een afspraak in op de website. Studio In Shape, Kuperserf 4-09 in Nijverdal,06-58777019, info@studioinshape.nl, www.studioinshape.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden