Foto:

Anita Leestemaker nieuwe eigenaar Makelaarskantoor Rensen

Nijverdal - Na 46 jaar heeft Ben Rensen zijn bedrijf overgedragen. De assurantie-afdeling, inclusief de Regiobank, van de aan de Grotestraat in Nijverdal gevestigde bedrijf is verkocht aan familiebedrijf Veldsink Advies.

De makelaarstak wordt per 1 april voortgezet door een bekend gezicht. Anita Leestemaker, onlangs nog onderscheiden door de NVM met “het makelaarsstafje”, omdat ze inmiddels 25 jaar als beëdigd NVM makelaar aan het werk is, zet deze tak zelfstandig voort. Tegelijkertijd neemt zij de portefeuille van TML-makelaars in Nijverdal over.


Een mooi vertrekpunt
Omdat Anita Leestemaker al meer dan 30 jaar aan Rensen verbonden is, verandert er voor klanten weinig. ‘Dit makelaarskantoor is op een natuurlijke wijze al een deel van mezelf geworden. En voor extra glans aan mijn ondernemerschap ben ik heel blij dat ik ook de portefeuille van TML makelaars in Nijverdal overneem. Meer aanbod, van zowel woningen als bedrijfsonroerend goed, zal natuurlijk voor meer bezoekers en aandacht zorgen. En dat is in deze roerige tijden een mooi vertrekpunt’, aldus een blije Anita Leestemaker.


Team, locatie en diensten ongewijzigd
“De verandering zorgt er ook voor dat ons enthousiaste en toch al betrokken team enorm gemotiveerd is en met vertrouwen de toekomst tegemoet stapt”, vervolgt Anita lachend. “En fijn voor alle klanten: de gezichten zijn vertrouwd. Kelly Wispels en Tico Wind, beiden assistent makelaars, staan klaar voor de nieuwe fase. En onze locatie blijft gelijk. We blijven in hetzelfde pand. Ook onze diensten van verkoop, aankoop, verhuur tot taxaties blijven gelijk.”


Corona en makelaardij
Natuurlijk worden vanwege het coronavirus door alle medewerkers van het makelaarskantoor de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Extra voorzorgsmaatregelen worden getroffen om alle activiteiten zo goed mogelijk voort te zetten. De bezichtigingen gaan door met maximaal twee personen per keer, waarbij uiteraard de gepaste afstand van 1,5 m wordt bewaard. Er wordt veel vanuit huis gewerkt en het is naast de ‘live bezichtigingen, mogelijk om via video bellen, e-mailen, whatsapp en telefoon contact te houden. Koopakten kunnen digitaal worden ondertekend en ook online worden besproken.


Karin van Boxtel
Vanwege haar achtergrond, kennis en ambitie zal Karin van Boxtel, haar andere bedrijf (KaVaBo) gaan uitbreiden en zich meer gaan richten op juridisch vastgoed advies en de bedrijfsmakelaardij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden