Directie Veldsink Advies
Directie Veldsink Advies (Foto: nvt)

Rensen Assurantiën onderdeel van Veldsink Advies

Rensen Assurantiën wordt met terugwerkende kracht per 1 januari onderdeel van Veldsink Advies, de intermediairtak van Veldsink Groep. Het kantoor uit Nijverdal is met 10 medewerkers een echte ‘local hero’, dat naadloos aansluit op de Veldsink-formule. Het bedrijf gaat verder onder de naam Veldsink – Rensen.

In 1974 startte Ben Rensen als jongste assurantiemakelaar in Nederland zijn eerste verzekeringskantoor. Inmiddels is Rensen Assurantiën uitgegroeid tot een landelijk werkend intermediair- en volmachtbedrijf, zelfstandig adviseur van RegioBank en makelaarskantoor dat lokale betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Door het bundelen van krachten met Veldsink wordt er gebruik gemaakt van de expertise van de Veldsink-organisatie en is continuïteit gewaarborgd. Voor eigenaar Ben Rensen het perfecte moment om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten.

Veldsink groeide de afgelopen jaren stevig in regio Overijssel, door overname van Velten Groep, Stopel en Assist Verzuim. Met de overname van Rensen Assurantiën wordt deze lokale groei voortgezet. Inmiddels telt Veldsink Advies 52 kantoren verspreid over 10 provincies in Nederland en dit aantal stijgt nog steeds.

Local Hero
Veldsink Groep maakt de laatste jaren een flinke groei door. Dit blijkt ook uit het feit dat het bedrijf zich al twee jaar op rij de grootste onafhankelijke intermediair van Nederland mag noemen.

Henri en Jeannette Veldsink: “Wij zijn best trots op deze positie, maar groei binnen onze organisatie is geen doel op zich. Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijk contact en dichtbij de klant zijn. Waar grote spelers een terugtrekkende beweging maken in de kleine en middelgrote gemeenten, springen wij hier juist op in. Wij zijn de ‘local hero’. Zo weten we wat er speelt en lopen klanten eenvoudig bij ons binnen voor een goed advies. Dat deze filosofie aanslaat, blijkt uit de groei die wij doormaken. Wij zijn blij dat we onze klanten nu ook in Noord-Holland van uitstekend (onafhankelijk) financieel advies kunnen voorzien”.

Tot de Veldsink Groep behoren ook de labels NBG, Stopel, VCN Verzekeringen, VCN Hypotheek Service (met o.a. De Financiële Makelaar, United Capital, Kredietpunt NL), Assist Verzuim en recentelijk WorkingStyle. In totaal zijn er inmiddels ruim 1100 medewerkers werkzaam bij de Veldsink Groep.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden