Activiteiten 75 jaar Vrijheid Hellendoorn


Foto:
Coronavirus

Activiteiten 75 jaar Vrijheid Hellendoorn

Nu de overheid de beperkingen vanwege de coronacrisis verder heeft aangescherpt kunnen we niet anders dan alle activiteiten, evenementen en samenkomsten de komende tijd afgelasten.Dit besluit geldt in ieder geval tot 1 juni.

De initiatiefnemers blijven zelf verantwoordelijk voor het organiseren van hun activiteiten, maar we kunnen en willen er niet omheen. Van een aantal initiatiefnemers hebben wij al het bericht gehad dat zij hun activiteit(en) willen uitstellen naar volgend jaar april of mei.


Inmiddels wil men ook meer duidelijkheid over het versieren van de straat. Uiteraard is iedereen daar ook vrij in, mits de regels niet overschreden worden, maar we hebben er alle begrip voor dat men dit uitstelt naar een later moment, omdat dit meer passend kan zijn.


Wij kunnen het gevoel van vrijheid en verbondenheid, juist in deze tijd, met elkaar delen door te gaan vlaggen en ons aan te sluiten bij het vlagprotocol. Dit geldt voor 4 en 5 mei, maar mogelijk dit jaar ook voor de bevrijdingsweek van onze gemeente: 3 t/m 10 april.


Voel je vrij om binnen de gestelde maatregelen uiting te geven aan 75 jaar vrijheid.

Blijf denken aan je gezondheid en die van anderen!Met vriendelijke groet,
Kernteam 75 jaar vrijheid gemeente Hellendoorn

met vriendelijke groeten,

Leonie Smit-Jansen

kernteam 75 jaar Vrijheid Hellendoorn

Meer berichten