Coronavirus

HOi fm met SamenZijn

Nu veel mensen de deur niet uit kunnen, een sociaal isolement doormaken in verband met de coronacrisis wil HOi de bewoners van Hellendoorn een lokaal programma aanbieden onder de naam SamenZijn. 

Onder het motto: laten we met elkaar afstemmen op HOi en zo betrokken zijn op elkaar. Alleen of met anderen op je kamer, of je huis, maar toch verbonden met elkaar. SamenZijn is een luchtig programma met veelsoortige muziek dat in de veelheid van geluiden een ander geluid wil laten horen: een lentegeluid. Dat kunnen oude hits zijn, Claudia de Breij, maar ook het Urker Mannenkoor. Mensen die een mooi gedicht, lied of tekst willen horen, of laten horen of iets kwijt willen, kunnen reageren via e-mail liesbethjansen@zenegroen.com of onder het bericht op Facebook.

Het programma wordt gepresenteerd door Liesbeth Jansen Gort en Wil de Bruine, de techniek is in handen van Benno ten Cate, er is personele en facilitaire ondersteuning van de OZO. Donderdagmorgen 26 maart is de eerste uitzending van 10.00 tot 12.00 uur. 

Radio HOi fm is te vinden op 106.6. Mensen kunnen de uitzending ook via de Kabelkrant beluisteren. Of via de livestream van Hoimedia.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden