Foto:

Slag um Heldern gaat niet door

Hellendoorn - Ook De Slag um Heldern gaat niet door. Vanwege de coronacrisis is de stekker eruit getrokken. Juist nu het evenement na een aantal jaren weer nieuw leven in zou worden geblazen. 

Lieve mensen,

Vorig jaar waren we euforisch met elkaar en vastberaden een supermooi evenement terug te halen in Hellendoorn; De Slag um Heldern zou weer terugkomen in 2020.

Jullie hadden er zin in, want binnen no time hadden we het maximale aantal teams bereikt. We zaten volop in de voorbereidingen en we hadden er net als jullie enorm veel zin in.

Tót het moment dat het Corona virus ook bij ons om de hoek kwam kijken. Wat zijn wij in een bizarre situatie terechtgekomen met elkaar.  Horeca dicht, evenementen afgelast, geen voetbal meer op TV en wie weet hoe lang dat nog gaat duren.

Wij zijn momenteel op een punt aangekomen waarop wij als organisatie definitief een knoop moeten doorhakken en met pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat de Slag um Heldern 2020 niet door zal gaan.
Om ons heen zien we steeds meer evenementen die afgelast worden en wij vinden dat wij als organisatie onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Jullie gezondheid gaat boven alles.

Wij beloven dat we in 2021 terug zullen zijn met een pracht evenement en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien.

Stay Healthy, be safe!

Met vriendelijke groet,

Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers
Restaurant & Zalencentrum In de Tonne
Café de Barbier
Eetcafé de Gezelligeit
De Lantaarn

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden