Sport

Jeugd Hulzense Boys traint op creatieve manier

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het competitievoetbal en de groepstrainingen van clubs in heel Nederland stilgelegd zijn. De jeugd van Hulzense Boys hoeft deze dagen toch niet helemaal stil te zitten.

De club heeft een creatieve en uitdagende manier gevonden om de jeugd op een alternatieve manier te trainen. De spelers krijgen via social media gedurende 18 dagen elke dag een zogenoemde challenge te zien.

Spelers worden opgeroepen om deze challenge aan te gaan en te sturen naar het Instagramaccount van de vereniging. Daar worden de filmpjes gedeeld, zodat spelers kunnen laten zien wat ze kunnen. Ondertussen stromen de filmpjes van de jeugd, maar ook senioren binnen.

Een mooi initiatief om toch lekker bezig te blijven. “Onze jeugdopleiding is erg belangrijk voor ons en we wilden de spelers toch graag blijven trainen. Deze challenges zijn een mooie en goede manier om dit te blijven doen. Uiteraard houden we ons daarbij streng aan de richtlijnen van de autoriteiten”, aldus Thomas van Uunen, Hoofd Jeugdopleidingen van Hulzense Boys.

Wilt u de challenges zien, ga dan naar het Instagramaccount van Hulzense Boys.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden