Foto:

Zomerprogramma Openluchttheater Nijverdal

Nijverdal - Met namen als de Edwin Evers Band, Helligen Hendrik, Still Believe en The Hillbilly Moonshiners heeft het Openluchttheater Nijverdal een aantal grote shows naar Nijverdal weten te halen. De laatste maanden is er dan ook hard gewerkt om een aansprekend zomerprogramma neer te zetten.

Qua programmering is het openluchttheater in Nijverdal wat grotere namen en shows gaan boeken als de voorgaande jaren. Van een aantal van deze shows is de kaartverkoop al gestart. De kaartverkoop voor alle overige shows gaat van start op maandag 2 maart via de bekende verkoopkanalen.

Het publiek in Nijverdal kan ook gewoon rekenen op vertrouwde namen en shows die ook deze zomer weer in het te zien zijn. Door aan de programmering wat grotere shows toe te voegen hoopt ZINiN nog meer publiek te trekken, want van een avondje openluchttheater moet nog meer publiek kunnen genieten. Eén ding blijft namelijk onveranderd en dat is de unieke sfeer op deze prachtige locatie middenin het Doktersbos.

Van Cuby + Blizzards tot Mumford and Sons
Met namen als de Edwin Evers Band, Helligen Hendrik, Still Believe (bandleden Cuby + Blizzards, Herman Brood & His Wild Romance, Sweet’d Buster), The Hillbilly Moonshiners (Mumford and Sons Tribute), Back to Basic (funk & soul) en Alderliefste (Nederlandstalig tot Franse powechansons) staat het programma als een huis en is er ook gekeken naar een afwisselend programma voor een breed publiek.

Oude vertrouwde namen
Natuurlijk staan ook de oude vertrouwde namen en shows weer op het programma. Shows die ieder jaar weer voor fantastische avonden zorgen. Denk daarbij aan Doktersbos Rock, een Ierse avond met The Best of Ireland, toneelvereniging De Gagelspöllers, Cottonville Big Band en die Reggesanghers.

Speciaal voor de kids
Voor de kinderen staat deze zomer Dirk Scheele geprogrammeerd. Deze kinderliedjes-zanger is bekend van TV en hij staat garant voor een groot meezingfeest vol met bekende kinderliedjes. Ook komt de KSW weer met met een sprookjesconcert, waarbij ze het openluchttheater veranderen in een magisch sprookjesbos.

Nieuwsgierig naar het nieuwe openluchttheaterprogramma?
Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe programma en wilt u kaarten reserveren? Maandag 2 maart om 09.30 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. U kunt uw kaarten online reserveren voor uw favoriete voorstelling(en) via www.zinin.com of telefonisch via (0548) 624489. Daarnaast zijn de kaarten ook te koop aan de theaterkassa bij Tourist Info in Nijverdal. Het complete programma is uiteraard te vinden op www.zinin.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden