Foto:

Ga mee met Mooi Meegenomenbus

Nijverdal - Ook in maart maakt de Mooi Meegenomen-bus van De Welle weer leuke uitstapjes. Voor wie zelfstandig woont, zelfredzaam is en het fijn vindt andere mensen te ontmoeten, zijn de volgende uitjes misschien interessant.

Op 5 maart is er een voorjaarsverrassingstocht en op 12 en 26 maart een korte verrassingstocht. Op 13 maart kan men met Mooi Meegenomen een bezoek brengen aan Modecentrum Roetgerink in Enter en op 21 maart rijdt de bus de 'Tour De Welle'.

Boodschappen doen of Samen Eten

Daarnaast kunt u elke week op dinsdag mee om boodschappen te doen. Eén keer in de 14 dagen rijdt de Mooi Meegenomen-bus naar De Cirkel in Nijverdal en kunt u deelnemen aan het 'Samen Eten'.

Aanmelden via HellendoornDoet!

U kunt zich aanmelden voor de uitstapjes van Mooi Meegenomen via HellendoornDoet!, telefoon 0548-638800, bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur, of via hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl.

HellendoornDoet! is een onderdeel van Stichting De Welle. Kijk voor het volledige programma van Mooi Meegenomen op www.stichtingdewelle.nl/mooi-meegenomen. Liever een papieren versie? Deze is gratis op te halen bij de balie van De Welle, Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur).

Over Mooi Meegenomen

De Mooi Meegenomen-bus is bedoeld voor iedereen die zelfredzaam is en die, om welke reden dan ook, wat meer de deur uit zou willen en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten. De Mooi Meegenomen-bus is een 9-persoonsbus. Naast de chauffeur, gaat er ook vaak een vrijwillige gastvrouw/heer mee als begeleider. Medische begeleiding is niet aanwezig. Er is één opklapbare rolstoel aanwezig. Gebruikt u een rollator? Ook die kan mee. Maandelijks wordt er een gevarieerd programma samengesteld. Heeft u zelf een leuk idee? De Welle hoort het graag!

www.stichtingdewelle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden