Foto:
Sport

Prijzen voor Hertruiters

Hellendoorn - Het Lenteconcours in Hippisch Centrum ’t Oale spoor was afgelopen weekend. Er was een mooi parcours neergezet en de springrubrieken waren goed gevuld. 

Ook leden van PSV Hertruiters wisten zich in de prijzen te rijden. Bij de paarden ging Wendy LIgtenberg van start met haar paard Kornet Dámour in de klasse B. Ze reed een mooie foutloze rit en dit was goed voor een derde prijs. 

Bij de pony’s ging Berber Nijland van start met haar pony Henshof Wesley. In de klasse BB categorie ABC reed zij een foutloze rit en met 73 punten won zij de eerste prijs. In de klasse B bleef ze ook foutloos en dit leverde haar met 73 stijlpunten een derde prijs op. 

Maaike Hulshof ging ook van start in de klasse BB categorie ABC. Met haar pony Jolly wist zij een tweede prijs te scoren met 68,5 stijlpunten. 

Luc Eshuis ging met zijn pony Black Fire van start in de klasse BB categorie D. Na een foutloze rit met 70,5 punten voor de wijze van rijden mocht hij de tweede prijs in ontvangst nemen. 

Melissa Eshuis reed haar pony Forest Fire naar een mooie tweede prijs in de klasse B categorie C. Zij reden een foutloos parcours met 80 stijlpunten. In de klasse B categorie D reden twee Hertruiters naar de prijzen. 

Een tweede prijs was hier voor Jip Ottes met haar pony Zenzi Boy met een foutloos parcours en 80 stijlpunten. 

Een vierde prijs was er voor Noortje ten Cate met haar pony Sulaatik’s Sovereign. Zij was ook foutloos met 73,5 stijlpunten. 

Jip Ottes startte flexibel en dat betekende dat zij ook sprong in de klasse L categorie D. En zij maakte een mooi debuut door een derde prijs te bemachtigen.

In Raalte werd een dressuurwedstrijd gehouden. Hier viel Wendy Hulsink – Bergman in de prijzen. Zij startte haar paard Incredible in de klasse L2 en met 203 en 203,5 punten behaalde ze een tweede en een vierde prijs. 

Berber Nijland won vorige week in Gorssel Met haar pony Sunny Boy de eerste prijs met de dressuur in de klasse B categorie ABC. Ze behaalde 194,5 punten.

Meer berichten