Foto:

Belastingservice

Nijverdal - Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Hulp bij het aanvragen van een machtingscode voor de aangifte? Hulp bij het aanvragen van belastingtoeslagen? Of heeft u andere belastingtechnische vragen? Ook dit jaar kunt u weer terecht in de ZINiN Bibliotheken van Nijverdal, Hellendoorn, Daarle en Haarle waar de vrijwilligers van de Belastingservice van Stichting De Welle u verder helpen.


Hulp bij aangifte jaarlijkse inkomstenbelastingNaast de maandelijkse inloopspreekuren voor het aanvragen van toeslagen in de ZINiN Bibliotheek zijn er in maart en april weer extra zittingen voor het doen van de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting in de ZINiN Bibliotheken van Nijverdal, Hellendoorn, Daarle en Haarle. U kunt zich hiervoor aanmelden via de receptie van De Welle, telefoonnummer (0548) 638810. De bevestiging van uw afspraak ontvangt u uiterlijk een week van te voren. Kijk op www.zinin.com voor de data. Voorafgaand aan deze extra zittingen is er een gratis inloopmoment van 09.00 tot 09.30 uur waar u zonder afspraak terecht kunt voor vragen over belastingtoeslagen, over het doen van aangifte of voor advies.


Aanvragen machtigingscodeOm de aangifte of het aanvragen van toeslagen voor u te kunnen verzorgen, hebben de vrijwilligers van het belastingserviceteam van De Welle een machtigingsode nodig, zowel van u als van uw eventuele fiscale partner. Vraag deze daarom tijdig aan bij de Belastingdienst.


KostenBent u alleenstaand, dan kost de hulp bij het doen van de belastingaangifte €15,-. Bij een fiscaal partnerschap geldt een tarief van €25,-. Komt uw vermogen boven het heffingsvrije vermogen uit, dan zijn er extra kosten verbonden aan de aangifte. Voor een alleenstaande is dit heffingsvrije bedrag vastgesteld op €30.360,- en voor een fiscaal partnerschap €60.720,-.

Meer informatie op www.zinin.com of op www.stichtingdewelle.nl/belastingservice.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden