Foto:

Boekeninzameling Advendo van start

Nijverdal - Advendo en de Stichting Evenementen Nijverdal (SEN) zijn druk bezig met de voorbereidingen van het jaarlijkse Oranjefeest op 27 april op het Henri Dunantplein. Tijdens het Oranjefeest is er livemuziek, spelletjes voor kinderen en een vrijmarkt. Het feest is een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Ook dit jaar kun je weer boeken, dvd’s en cd’s doneren aan de club, zodat deze kunnen worden verkocht om de clubkas te spekken.

Nieuw dit jaar is dat je ook vintagekleding en houten speelgoed kunt doneren aan Advendo. Als ambassadeur van de duurzaamheid vindt Advendo het belangrijk dat goede spullen nog een tweede leven krijgen, zo worden er namelijk een boel grondstoffen bespaard! Zo kun je zelf bijdragen aan dit duurzaamheidsdoel en tegelijkertijd de club steunen. We benadrukken hierbij dat we materialen zoeken die zo goed als nieuw zijn en nog waarde vertegenwoordigen. Dit om hoge stortkosten voor de club te voorkomen en kwaliteit aan te kunnen bieden op het Oranjefeest. 

De materialen kunnen op dinsdag- en woensdagavond ingeleverd worden tussen 19.00 en 21.30 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Advendohuis aan de Koersendijk 1. Kun je deze zelf niet brengen, maar wil je ze wel doneren? Neem voor deze en andere vragen contact op met Luuk Bouwhuis (06-20886034).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden