Volle zaal bij Jeugd van Vroeger

Daarlerveen - De seniorenmiddag in De Schoof in Daarlerveen werd woensdag 12 februari gehouden. Honderdtwintig mensen vulden de zaal en genoten van een toneelstuk in vier bedrijven.

De dochter van Greet en Dirk de Vries woont in Canada, te ver om zo maar langs te gaan. Greet wil er dolgraag naar toe, maar ja... dat is nogal kostbaar! Dat geld heeft ze niet. Buurvrouw Herma besluit hulp te bieden en heeft een slim plannetje bedacht.

Er werd volop gelachen, want in huize de Vries speelde zich van alles af. Het was één groot feest en het applaus onderstreepte het plezier tijdens deze seniorenmiddag waar volop is genoten.

Beide kerken De Schoof en De Kruiskerk Daarlerveen – in samenwerking met 'Welzijn Ouderen Daarlerveen' – startten in november 2013 met deze middagen. Deze succesvolle middagen zijn niet meer weg te denken voor senioren uit Daarlerveen. Men mag ook regelmatig 'ouderen' van de dagopvang ontmoeten. Vooraf en in de pauze is een tijd van ontmoeten en bijpraten onder het genot van koffie, thee met iets lekkers erbij. 

De middag werd begonnen met een hartelijk welkom en gebed en afgesloten met een gedicht van Nel Benschop. De 'ambassadeurs duurzaamheid Daarlerveen' heeft gesponsord met een gift en Dorcas Vroomshoop stelde het interieur van de huiskamer beschikbaar. Fijn dat sponsors zich melden en deze activiteiten ondersteunen en aanmoedigen. Dankzij die steun kunnen wij mooie middagen blijven organiseren!

In november is de volgende seniorenmiddag in Daarlerveen. Via de krant en het informatieblad 'SproakSaam' & 'Even Buurten' houden wij u op de hoogte. Meer informatie over de seniorenmiddagen en sponsoring bij Roelof Hekman, 0546-643151.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden