Foto:

Mooie donaties Ekelenkamp

Nijverdal – Vrijdag 31 januari was een feestelijk moment bij Ekelenkamp. Na een aantal weken verzamelen en beoordelen van lokale goede doelen via de klanten van het advieskantoor volgde een kritisch juryberaad. Drie door de jury geselecteerde goede doelen ontvingen veel stemmen vanuit Nijverdal en omgeving waardoor de verdeling van de donatie van € 2.000,- is bepaald.

Mooie verdeling donatie € 2.000,-
De vertegenwoordigers van Memory Museum Nijverdal, Voedselbank Hellendoorn & Stichting Handicamp Outdoor hebben een mooie cheque ontvangen uit handen van Martijn Boerrigter van Ekelenkamp. Stichting Handicamp Outdoor ontvangt € 1.000,-, Voedselbank Hellendoorn mag € 600,- bijschrijven en Memory Museum Nijverdal ziet een bedrag van € 400,- tegemoet. Met deze donaties kunnen de goede doelen lokaal nog meer goed werk verzetten.

Samen het verschil maken
Deze actie was een goed voorbeeld van 'samen het verschil kunnen maken door met elkaar de schouders eronder te zetten'. De actie startte met een oproep aan de Nh1816-verzekerden via Ekelenkamp. Zij konden hun favoriete lokale goede doel onder de aandacht brengen. Een onpartijdige jury selecteerde uit de inzendingen drie goede doelen die in een stemronde kans maakten op een deel van de donatie. Vervolgens mocht iedereen in Nijverdal en omgeving stemmen op zijn/haar favoriete goede doel. Zij hebben daarmee een steentje bijgedragen aan de verdeling van de donatie die vanuit de Coöperatie Nh1816 en Ekelenkamp werd aangeboden.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden