Foto:

Helligen Hendrik in Openluchttheater

Nijverdal - Het zomerprogramma van het Openluchttheater Nijverdal krijgt nu echt vorm. Ook Helligen Hendrik komt namelijk naar het Openluchttheater. De eigenzinnige Tukker zal op zaterdag 15 augustus te zien zijn met zijn 'Zotte Zomer Parade'.

Hierbij wordt er niet alleen een wens van het publiek in het Openluchttheater vervuld, maar ook een verzoek van de dokter van deze beroepschagrijn wordt beantwoord. Gezonde lucht zou namelijk gezond zijn voor de gemoedstoestand van Helligen Hendrik.

Op doktersverzoek de buitenlucht in

Op verzoek van de dokter trekt Helligen Hendrik dus de buitenlucht in. Of het zijn gemoedstoestand goed doet, valt te betwijfelen. Maar het is meteen ook een mooie reden om te vieren dat de norse cabaretier al twaalf en een half jaar op de planken staat. Dit koperen huwelijk wordt gevierd met de knotsgekke 'Zotte Zomer Parade' waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik's kompaan, Schoffel-Getje, is weer nadrukkelijk van de partij.

Onvervalste helligheid voert de boventoon

'Hendrik's Zotte Zomer Parade' wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar uiteindelijk zal de onvervalste 'helligheid' het toch winnen en de boventoon voeren. Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om in onmetelijke woede te ontsteken.


Kaartverkoop start op donderdag 13 februari

Kaarten zijn te reserveren vanaf donderdag 13 februari om 09.30 uur via zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden