Foto:

Wat bezielt je met Jan Verhoek

Nijverdal - In de komende uitzending van Wat bezielt je is Jan Verhoek te gast. Jan runt samen met zijn vrouw Kootje de Hof der Wonderen in Marle.

"Een wijkplaats waar iedereen mag zijn en alles kan". :Bed en Breakfast, lezingen, tentoonstellingen, zingevingsgesprekken rondom een thema zoals onlangs over pelgrimeren. Afkomstig uit een streng Christelijk milieu is hij een vrijbuiter in het geloof geworden. Maar hij kijkt niet om in wrok. Zijn achtergrond heeft hem grond onder de voeten gegeven, zegt hij zelf. Behalve ambtenaar en beheerder van de Hof der Wonderen, is hij lezer, literatuurkenner, boekenwurm, hij leest iedere dag een boek. Maar zonder anderen kan hij niet. In een open gesprek vertelt Verhoek over wat hem drijft, hoe hij wil leven, wat hem lief is. Wat de toekomst van de kerk zou kunnen zijn.


Vrijdag 21 februari wordt Wat bezielt je om 19.30 uur uitgezonden op HOitv. Zoals gebruikelijk het hele weekend in de herhaling op de halve hele uren. Ook te volgen op de livestream van www.hoimedia.com en op Uitzending gemist.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden