Foto:

Het voorjaar in foto's

Nijverdal - Leden van de fotowerkgroep IVN Hellendoorn-Nijverdal verzorgen een gevarieerd aanbod aan natuurfoto's uit de omgeving. Deze foto-expositie vindt plaats in de ontvangsthal van Het Ravijn-zwem sport zorg- aan de Piet Heinweg 16 in Nijverdal.

De fotowerkgroep is een onderdeel van de plaatselijke afdeling van het IVN, het Instituut voor Natuureducatie en duurzaamheid. De fotowerkgroep heeft op dit moment 21 leden.

Vanaf vrijdag 21 februari tot en met vrijdag 13 maart kan men de foto's bekijken in de ontvangsthal van het complex Het Ravijn. Gedurende de openingstijden van Het Ravijn is men van harte welkom, ook als men niet gaat zwemmen. De toegang is gratis.

Het thema is Voorjaar. Het voorjaar is een ruim begrip en de fotografen hebben hun best gedaan vele facetten hiervan te laten zien. Naast de techniek die moderne camera's biedt, is de fotograaf erg bepalend voor het eindresultaat.

Tijdens de bijeenkomsten bespreekt men de foto's, die men in de praktijk gemaakt heeft. Meestal gaat men naar een locatie dicht in de buurt.

Als men meer informatie wil over het IVN, bezoek dan www.ivn.nl/hellendoorn-nijverdal. Of als men lid wil worden van de fotowerkgroep, neem dan contact op met Ton Kappert, telefoon 0548-610237 of Jaap de Beer telefoon 0548-612643.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden