Celebrate Freedom Party

Nijverdal - De Kick off-bijeenkomst voor de Celebrate Freedom Party is vrijdag 7 februari om 16.00 uur bij Bowlingboerderij Nijverdal.

De drie serviceclubs uit de gemeente; Rotary Hellendoorn-Nijverdal eo , Ronde tafel en Lions, zijn de initiatiefnemers voor deze Celebrate Freedom Party vanwege 75 jaar vrijheid die op zaterdag 18 april in de Bowlingboerderij in Nijverdal gehouden wordt. Het wordt een themafeest met muziek en kleding uit de jaren '40.

Om 19.30 uur ontvangst met doedelzakspelers en daarna muziek in de stijl van de jaren '40 . In de grote zaal een dj en in de Hooischuur AlloAllo en rustige muziek. Om 24.00 uur spelen trompettisten in alle zalen het Wilhelmus.

Bedrijven en particulieren kunnen kaarten kopen a € 75,-- dit is inclusief een walking dinner& drinks via de website: www.celebratefreedomparty.nl

Bedrijven die acht kaarten als sponsorpakket/ packagedeal kopen, krijgen een fotoshoot én een ritje in een echte legerjeep! En natuurlijk wordt hun bedrijfslogo vermeldt op www.celebratefreedomparty.nl Daarnaast maken ze kans, middels een loterij, op een hoofdprijs: een tankexperience oftwel een rit met legertanks op een heus circuit .

Het goede doel voor deze avond is een financiële bijdrage te kunnen geven aan het 75 jaar vrijheid Volksfeest in de gemeente Hellendoorn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden