Foto:

Kledingwinkel Leger des Heils Nijverdal nu ook op zaterdagochtend open

Nijverdal - Dames, heren en kinderkleding. Het is er allemaal in de tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils Dienstencentrum Nijverdal. Ook is er feestkleding te vinden, zijn er laarzen, schoenen en tassen.

Eigenlijk is er voor iedereen wel iets te vinden tegen hele schappelijke prijzen. Beddengoed zoals dekbedden, kussens, lakens en slopen. Nijverdal draagt het Leger des Heils al jaren een warm hart toe gezien de grote hoeveelheid aangeboden tweedehands én soms nieuwe kleding.

Bijna elke avond zijn vrijwilligers bezig met het sorteren van kleding en zorgen ervoor dat de winkel wordt bevoorraad met degelijke en bruikbare kleding.

Luitenant Ton Mostert, coördinator van het Dienstencentrum; "We spreken eigenlijk niet van tweedehands kleding, maar van kleding die een tweede kans krijgt. Wij vinden het belangrijk dat kleding hergebruikt wordt."

De kledingwinkel is op dinsdag open van 10.00 tot 12.00 uur, en op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. Vanaf 25 januari zal de kledingwinkel nu ook op elke laatste zaterdag van de maand opengaan van 10.00 tot 12.00 uur.

Iedereen die zo maar eens een gesprek wil is ook van harte welkom. Of, kom zo maar eens binnen voor een kopje koffie of thee. Ook als men overtollige kleding heeft, kan men dit inleveren bij de kledingwinkel of via het luik aan de zijkant van het gebouw.

Men vindt het Dienstencentrum aan de Grotestraat 47 in Nijverdal.

Meer berichten