Foto: De Persgroep

Gemeentegids Hellendoorn 2020 binnenkort in brievenbus

Hellendoorn - In samenwerking met de gemeente Hellendoorn presenteert Akse Media de nieuwe gemeentegids Hellendoorn 2020, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente.

In de gids vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan men gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via http://hellendoorn.smartmap.nl

Mocht men na 26 januari nog geen gids hebben ontvangen dan kan men deze afhalen op het gemeentehuis. Ook kan men op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien.

Naast de (digitale) gemeentegids is er een gratis Gemeentegids app. Met deze gids voor tablet of smartphone kan men 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. Men heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de app vanaf de plek waar men zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie. De gratis Gemeentegids app kan men downloaden door de QR-code te scannen.

De digitale gemeentegids heeft de hoogst mogelijke drempelvrije status behaald. Dit betekent dat de site goed toegankelijk is voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom.

De gemeentegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kan men doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Hellendoorn) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kan men gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale gemeentegids http://hellendoorn.smartmap.nl

Meer berichten