Twee prinsessen bij de Sukkewottels

Haarle - Er staan dit carnavalsseizoen twee prinsessen aan het roer bij carnavalsvereniging de Sukkewottels in Haarle. Prinses Aggie en jeugdprinses Anne Calkhoven.

De eerste gala-avond van de Sukkewottels werd zaterdag 11 januari gehouden in de Veldkamp in Haarle. Prins Johan II werd op ludieke wijze opgenomen in de prinsengarde. Hij moest allerlei sportieve activiteiten doen om deel te mogen nemen.

Na deze stunt werd verzocht om stilte in de zaal en werden de lichten gedoofd. Het was wachten op een telefoon die afging in de zaal. Van wie was deze? Jawel, van Agens Hofman, Prinses Aggie!

Prinses Aggie vouw van voorzitter Jeroen Schoorlemmer, voorzitter van Carnavalsvereniging de Sukkewottels en moeder van Daan en Jarno.
Agnes is geboren in Lemelerveld en daar ook al jaren werkzaam bij de Coop.


Belangrijke punten uit de proclamatie:
- Nieuwe bus voor Denise Spoolder: laten we ons voor daar met zijn allen sterk voor maken.
- Al jaren loopt ons eigen prinses fanatiek mee met de optocht; zij benoemt hen (de loopgroep) dan ook als Sukkewottel van het jaar.
- Vrijwilliger bij Haarles feest, waar ze hoopt dat ze nog jaren haar steentje kan bijdragen.

Prinses Aggie, keugdprinses Anne Calkhoven, gesteund door jeugdadjudant Tessa o/g Lorkeersen, wensen iedereen heel veel carnavalsplezier komend jaar!

Meer berichten