Foto: Portra

Inloopspreekuren bij ZINiN BreinReis

Nijverdal - Op dinsdag 21 januari om 15.00 uur staan de docenten van het ZINiN BreinReis Digitaal Inloopspreekuur weer klaar om ale digitale problemen op te lossen. En op donderdag 23 januari wordt om 14.00 uur helpt Ria Ruiter u tijdens het Inloopspreekuur Arbeidsrecht met vragen over arbeidsrecht en sociale zekerheid. Beide spreekuren worden in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal gehouden.

Digitaal Inloopspreekuur
Op het digitale inloopspreekuur op dinsdag 21 januari om 15.00 uur staan de docenten weer klaar om allerlei vragen te beantwoorden over iPads, Tablets, mobiele telefoons en laptops. Ook vragen over apps, installatie van e-books worden beantwoord. Met behulp van de uitleg van de docenten kunt u leren maximaal gebruik te maken van uw apparaten. Het spreekuur wordt op de 1e verdieping van de ZINiN Bibliotheek Nijverdal gehouden.

Inloopspreekuur Arbeidsrecht
Heeft men vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation? Dan kan men op dit inloopspreekuur op donderdag 23 januari om 14.00 uur terecht bij Ria Ruiter. Zij geeft gratis advies en zij kan als mediator optreden bij arbeids- en/ of buurtconflicten. Verder geeft zij advies op gebied van arbeidscontracten, reorganisaties, ontslag, WW, WIA / WAO en AOW uitkeringen. Men kan gewoon binnenlopen bij de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.

Meer berichten