Foto: FramedByRick/Rick_Jansen

Opnieuw mooie prijzen voor winnaars Open Mic

Nijverdal - Opnieuw stelt ZINiN Talent 2020 mooie prijzen ter beschikking voor de winnaars van de Open Mic, die op zaterdag 8 februari wordt gehouden in De Smidse. De hoofdprijs is een cheque van 500 euro en dit keer zal het publiek stemmen over de tweede prijs, die uit een cheque van 250 euro bestaat.

Opnieuw een deskundige jury
Een deskundige jury zal de talenten beoordelen en beslissen wie er met de cheque van 500 euro vandoor gaat. Voor de tweede prijs wordt de deskundigheid van het publiek op de proef gesteld. Via een open stemming kunnen de bezoekers van Open Mic laten weten aan wie zij de cheque van 250 euro toe willen kennen. De prijzen zijn bedoeld om de talenten hun deskundigheid verder te bevorderen. Nieuwe apparatuur aanschaffen, een gerenommeerde PR-machine inhuren of je talent verder ontwikkelen door een workshop van een prof? Het kan allemaal!

Wat gaat men doen?
Men komt 's middags al naar De Smidse, waar men gaat soundchecken en de organisatie zorgt ervoor dat de keeltjes gesmeerd blijven. Na de soundcheck gaat men niet naar huis. Nee, men wordt uitgenodigd om mee te eten in De Smidse, zodat men kennis kan maken met de andere deelnemers en de organisatoren. Men wordt dan geïnterviewd en er is een professionele fotograaf. De backline staat gereed, die hoeft men dus niet mee te nemen. 's Avonds wordt er opgetreden en zal de jury alle talenten beoordelen. Rond 23.30 uur is de avond afgelopen en kan men met familie en vrienden nog even wat drinken.

Aanmelden
Aanmelden kan via talent@zinin.com en doe mee met deze superleuke talentenjacht. Vermeld een korte beschrijving van jouw talent en optreden en vertel ook even wat men nog nodig heeft voor de show. Grijp deze kans en meld je aan vóór 4 februari. De entree bedraagt 5 euro per persoon. Deelname is gratis.


Informatie Open Mic
Voor meer informatie over de Open Mic kan men terecht bij Daan Hannink via talent@zinin.com.

Meer berichten