Sport

Succes voor leden PSV Hertruiters

Hellendoorn - Dit weekend was de finale om het Gulden Spoor in Hardenberg. Wendy Hulsink-Bergman had zicht hiervoor geselecteerd met haar paard Incredible in de klasse L2.

Tijdens de finale moesten de deelnemers uit alle klassen het tegen elkaar opnemen. En hoewel Incredible niet helemaal foutloos door de proef geloodst werd door Wendy maakte ze dit wel weer goed door een aantal oefeningen heel mooi te rijden. Met 193,5 en 194 punten belandde ze op een mooie vierde plaats. Jip Ottes had zaterdag 14 december een wedstrijd in Zuidwolde. Ze was de beste van 24 combinaties in de B dressuur en won een eerste prijs met maar liefst 215,5 punten. Berber Nijland nam haar pony Henshof Wesly zondag mee voor een springwedstrijd in Ambt-Delden. Ze deden mee aan het klassieke parcours in de klasse B cat. A/B/C. Deze rubriek was goed gevuld met zo'n 20 deelnemers. Berber reed een keurig foutloos parcours met 73 stijlpunten en mocht hiermee de derde prijs in ontvangst nemen.

Ook Maaike Hulshof ging in deze groep van start met haar pony Jolly. Zij reed een mooie foutloze ronde en dit leverde haar de vijfde prijs op. Ook Sanne van Dijke ging van start in deze rubriek en omdat zij zowel bij het klassieke parcours als het progressieve parcours een foutloze ronde neerzette met haar pony Fellow, wist zij zich te kwalificeren voor de finale. In deze finale namen de A,B en C pony's in de klasse B en L het tegen elkaar op. Ook hier wist Sanne weer goed te presteren: ze won de vierde prijs en kreeg een mooie extra prijs.

Meer berichten