Sport

Helderse Dressuurdagen

Rondom de kerstdagen is er in Hippisch Centrum 't Oale Spoor een groot dressuurevenement: De Helderse Dressuurdagen met zowel voor de pony's als de paarden een finale.

De organisatie heeft meer dan duizend starts aangemeld gekregen. Er is dus vanuit de regio een grote belangstelling voor deze dagen.

Ook dit jaar wordt het kringkampioenschap van kring Reggedal weer verreden zowel voor de paarden als de pony's.

De pony's gaan vrijdagavond 21 december van start met de klasse M en L2 dressuur, zaterdag volgen de klassen Z en L1 en B.

Zondag kunnen de combinaties die uitkomen in de klasse BB tot en met M nogmaals van start en 's middags om 15.00 uur zal de finale van start gaan.

Na afloop komen alle ruiters en amazones nog weer in de ring voor de prijsuitreiking, maar voordat het zover is, zal er nog een optreden zijn van de jongste ponyruitertjes.

Maandag 23, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december komen de paarden aan de start met afsluitend de finale die om 17.00 begint.

Op dinsdag 24 december is de hal voor de Selectiewedstrijd KNHS-Witte van Moort Paradressuur Trophy gereserveerd. Een gevarieerd programma dressuur waarbij publiek van harte welkom is. De toegang is gratis.

Meer berichten