Start “Kerstpakkettenactie voor de Minima” bij de CBS Basisschool “Jan Barbier” in Hellendoorn.
Start “Kerstpakkettenactie voor de Minima” bij de CBS Basisschool “Jan Barbier” in Hellendoorn. (Foto: Jenne Brinks)

Start kerstpakkettenactie bij CBS Jan Barbier

Hellendoorn - Met een fotosessie bij de CBS Basisschool Jan Barbier is door de Raad van Kerken de Kerstpakkettenactie voor de Minima officieel van start gegaan.

Doel: het vullen van ongeveer 650 kerstpakketten voor minimagezinnen in de gemeente Hellendoorn. Dit doel kan alleen verwezenlijkt worden, als velen bereid zijn een bijdrage aan de actie te leveren.

De Raad van Kerken heeft dan ook grote waardering voor de docenten en leerlingen van onderstaande scholen die spontaan besloten de actie te steunen met het per klas maken van een mooi kerstpakket of een geldelijke bijdrage.

Scholen die meedoen: Nijverdal: de Rietslenke, de Triangel, de Wingerd, de Bongerd, de Meander, de Prinses Beatrix, de Prinses Marijke, de Schaapskooi, de Peppel, Talentrijk, de Brug, CSG Reggesteyn; beide locaties. Hellendoorn: St. Sebastianus, de Jan Barbier, de Es. Haarle: Op Weg. Marle: de Marliaantjes. Daarle: de Ark.

De ontvangen pakketten van de scholen, particulieren en bedrijven worden voor de kerstdagen bezorgd bij gezinnen en alleenstaanden met een minimum inkomen, die het hele jaar door geconfronteerd worden met een groot aantal beperkingen. Zeker in de dure decembermaand kunnen zij een “steuntje in de rug” heel goed gebruiken.

Allen, die de kerstpakkettenactie voor de minima óók willen steunen, kunnen dat doen op vrijdag 20 december vanaf 14.00 tot en met 18.30 uur, door het inleveren van kerstpakketten, en/ of levensmiddelen, giften, cadeaubonnen op één van de volgende locaties: Nijverdal: Het Spectrum, achter de Regenboogkerk; Voor Hellendoorn: De Leerkamer, achter de Dorpskerk; Voor Kruidenwijk: De Schaapskooi; Voor Haarle: Het Kerkzaaltje bij de kerk; Voor Daarle: Rehoboth.

Financiële steun voor de actie kan via rekeningnummer: NL78 RABO 0132 588 242 t.n.v. Raad van Kerken-Kerstpakkettenactie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden