Kerst Inn voor alleenstaanden

Nijverdal - De Welle houdt zondag 22 december van 12.00 tot circa 15.00 uur een gezellige 'Kerst Inn' voor alleenstaanden in De Cirkel. Vrijwilligers van De Welle verzorgen dan een heerlijk kerstdiner.

Opgeven kan op vrijdag 6 december bij socioruimte de Cirkel tussen 10.00 en 12.00 uur persoonlijk of telefonisch via 0548-623195.

Dankzij de maatschappelijke betrokkenheid van lokale winkeliers en de inzet van vrijwilligers van De Welle zijn aan het kerstdiner voor de gasten geen kosten verbonden. De boodschappen voor het kerstdiner in De Cirkel worden gratis beschikbaar gesteld door AH Nijverdal, Coop Portlandweg, Driever partyservice en Heuver Plaza. Ook de andere kerstdiners die De Welle in de gemeente Hellendoorn voor alleenstaande senioren organiseert, zijn mogelijk dankzij de vrijgevigheid van lokale winkeliers. Zo wordt het kerstdiner in de socioruimte van de Bendien Smitshof gesponsord door COOP Leon Haanstra en Poulier Rademaker. JUMBO Kruidenwijk is sponsor van het kerstdiner in Kulturhus Kruidenwijk. En in het Naoberhuus kunnen ouderen met elkaar genieten van een heerlijk kerstdiner dankzij AH Hellendoorn Rob Loomans en Slager Kamphuis Hellendoorn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden