Foto:

Joris' Kerstboom in ZINiN Bibliotheek Nijverdal

Nijverdal - In de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal, wordt vanaf maandag 9 december Joris' Kerstboom in de bieb gezet. Deze actie is gebaseerd op het KRO-NCRV televisieprogramma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een bijzondere persoon in het licht te zetten. In de ZINiN Bibliotheek kunnen de bezoekers tot 24 december een beetje warmte brengen.

Bibliotheekbezoekers kunnen een kerstbal, met daarop een mooie gedachte of wens, in de boom hangen. Op die manier kun je een 'reddende engel' bedanken of een hechte vriendschap vieren. Het begint voor iedereen met de vraag van Joris: 'Wie zet jij in het licht?' De ZINiN Bibliotheek wil met deze hartverwarmende actie zorgen voor een waardevolle ontmoetingsplaats in de dag voor kerst en de medewerkers van ZINiN hopen op deze manier op mooie gesprekken bij Joris's Kerstboom.

Landelijke actie
Bijna 200 bibliotheken in heel Nederland doen in de komende tijd mee aan deze sympathieke actie. Op www.joriskerstboom.nl is te zien waar Joris' Kerstboom is te vinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden